Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Wednesday, August 3, 2011

Kotak iklan percuma ada disini :)


Assalamualaikum. Hai semua :))
Hee~ Okeh :D
Kalau koram perasan lah kan. At atas 2 ada kotak iklan banner for free :))
Koram boleilah nak letak banner koram at situ as iklan belog koram. Hurm! ^^, 
Tu kalau nak lah. Kalau tanak tiada paksaan :))

Hehehehe..

Owh. Oke. If tadew banner & nak bwat banner koram boleh klik Sini. Kat situ ada tutorial caner nk uat banner sendiri :))

Ehm :)

If koram nak bwat kotak iklan free macam yang i punyeb at atas 2 bolei klik Sini.

Klik Sini lak untuk tutorial cara2 nak letak banner at kotak iklan. Hoho :D


P/S : Credit tO Kak Azzah cebab banyak bwat tutOrials
Kite suka belog akak cangat2 !! :)




3 comments:

zeeck said...

wah 24 jam..hehehe makasih ;)

SoLy SoLicious said...

da letak..heee

Qynisma said...

heheheh thankssss!! datam a lagek tau!!:))