Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Wednesday, February 22, 2012

Giveaway ucapan wedding day wafie & noyue by liku-liku kehidupan


Assalamualaikum.
 Hai :)
Slamat malam khamis pada yg sudi bc enTry ni..  :)
harap2 semuanya sihatsihat slalu lah ye..hehe
aishh..
terasa kekok plak nk bcerita di blog ni.. almaklumlah da lama mendiamkan diri.. mematikan idea... m'rehatkan jejari dari memetik keypad2 laPpy yg tersusun indah ini~ owlolo :P

hurm :)

anyway..
Bebalik kpd entry kali ini...


Giveaway ucapan wedding day wafie & noyue by liku-liku kehidupan


nak join klik gambO okei :D

Haa~ PAda yg ta tahu.. 
dan pada yg ingin tahu.. 
gA nim sbenarnya di lancarkan,ditubuhkan  diciPta oleh sahabat sekuliah saya sdri miss nOyue yg kiut miut, awek muda,comey lotem ni..haha.ini iklas , bukea bodek yaw.! :D
Beliau insyaallah akan diijabkabulkan pd 3mac2012 ni, sabtu depan lah ye... 
hurm :)
ntuk itu~Samasamalah kita mendoakan pasangan ini akan bebahagia hingga ke akhirnya.. ececew :D


ehem ehem..

 Buat Cik Noyue terChenta :

 Saya CtSakinah dengan hati yg penuh keterharuan, keterujaan, kegembiraan mendengar shbt sy ingin mendirikan masjid ingin mengucapkan 

**Selamat pengantin baru..hehe
**selamat yeh sahabat :)
**MOga perkahwinan kalian dirahmati :)
 **Moga mahligai indah yg bakal terbina berseri2 bak bunga-bunga lanvenda yg sentiasa memekar harum :)
**Moga noyue bijak membahagikan masa bersama suami serta sbgai seorang siswi di Unisza..hehe :D
** Jadi isteri yg solehah au :D
** Jaga hati suami,jaga hati kluarga mentua. & jaga hati saya..haha:P
** Urm..Jangan lupakan kami walau bgelar isteri org, ingat,ukhuwah kita selamanya.. hoho :P

Lastly

** Semoga Noyue berbahagia selalu disamping wafie, TakeCare & hepy wedding day ;)



P/s : Pada yg nak join GA cik noyue klik Sini.
Sangat sempat lg kalau koram yg bc ni nak join  sbb GA ini berakhir pada 23 Feb 2012, tepat 12 Am.
Hadiah2 yg sudah tentu menarik bakal menanti kalian.
So, ape tUnggu lagik! jOin cepatttt!!! haha

Owh`Anway sy tagkan pada makcik awek muda nim. sape lagi kalu x bukan
Mek Syazwana mohamad
 haha.. join jgn x jOin ye mek.. :D

Sekian~

4 comments:

SyazwanaMohamad said...

arghhhh..aku jugak yg kena..makcik2..xmen la...ni kakak tau..lmbat ag nak masuk jd makcik..ok2 ambo join..hehehe..terima kasih la tag ambo..walupun tag demo xjd..haha

Qynisma said...

haha bukea x jadik la.. kawe malas nk buh link dmo..tkt dmo popular plop pah ni..hahak

Miszyuyu said...

Nice entry!

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

C'Jai said...

selamat ber Giveaway..hehe