Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Tuesday, December 25, 2012

Banjir datang lg :'D


Assalamualaikum. (tak jawab dosa, kalu jawab sayang. heheh :D

Haa. Qyn datang nak ceqhita pasal banjir. hehe tp jangan isau sked2 saja~ :P


24 DICEMBER 2012.

Masa ni hujan x benti2. omputih kata "non stop" HAHA. sebenarnya time ni qyn da kalut da. pasaipa?
pasai qyn kan nak exam. Final exam lak tuh. sape x kalut hoih. exam da la ari ahad. skg maseh kat kg ag. Mak qyn pom da mula stat bisim bisim. dya bukan ape isau takut qyn x leh amik exam. xpe. bisim laa.. qyn paham mak. hehe :DDD. yela, sape x isau kan kalau dalam situasi cengini ;D


 Qyn plak tgk muka memang slamba giler. taded riak risau langsung.siap bolei gelak2 bagai ag. jalan sana, jalan sini. tp kan. dalam hati, Allah saja yg tahu mcmana perasaan qyn masa 2.huhu. yela, kalu la qyn x sempat amik exam, macamana? hua x sanggup tambah sem lagik. cukupcukup la -,-"

hurm. ikut plan qyn gi terengganu tumpang keta member, tp sebab i naik, dy xberani bawak keta, so, tpaksa a qyn ngan geng2 laen naek bas :P (sokey sarah, qyn paham. kalu qyn ad keta pom qyn mesti x berani nk drive kan ^_^
dan.  awal2 tu abg qyn cakap nk anta terus g terengganu.yela risau takut i naik tp bincang punya bincang. lastlast ta jadek. dy kata dy nak anta la plak jmaat atau sabtu. 

 tp kan. last last abg qyn x jadek plok. hua kita tgk a macamana nanti :P

* jauh meleret :P heheh. well, masa ni, air baru naik paras kaki2 qyn jew.. anak2 sedara mmg sonok la main, yela leh lompat2 dalam i. sebab i masa 2 maseh cetek ^_^




25 DECEMBER 2012

hari ni hujan x benti benti turun dari malam sampai la ke pagi. 
Bukak bukak jer mata i da penuh keliling umah. hua hua tekejut den haa :D
tp bila tengok je air, xtahu knpa risau yang smalam terus hilang nta kemana, kul 8am je terus siap kua rondaronda keliling kampung dengan perahu ayah. semangat. macam la x penah banjir.heh heh :D

tapi kan, i tengah naik. cepat sangat naik, dari satu anak tangga ke satu anak tangga. Haes risau datang lagik. esh eshh :'D

kerisauan makin beraja, bila kawankawan yang laen da nk start gerak ke UniSZA.
qyn gak a terperangkap dalam banjir. tsk tsk -,-"



Xpe. xpe :DD
in sha allah, banjir x lama kut. tengok malam ni pom x hujan. esok harap2 cik matahari memancar2 dengan gahnya. amin :))


Jom. 
cuci mata tengok i.hehe :DD




Ni area umah abang qyn yang 1st :D
umah dy masa ni paras pinggang. tapi 2 pagi tadi. sekang mst lagi dalam. besh kan. besh berenag :D


Fatin test pelampung baru. Untum la x basah :P



Berjemur ^_^
Haha bajet omputis la sangat :D


suka ngat leh main air :P
men air sampai begerak2 mulut bgetar2 badan. HAHA lucu :DD


:D



Memang kes ta sayang muto la ni, tengok selamba jew abang qyn bawak motor main air. HAHA


HAHA layan jela :DD



Faris :DD
Ni area umah qyn.
masa ni ad lagi 1 anak tangga nak naik umah.
tapi air tgh btahan skang. btahan maksud qyn is x naik & x turun :D 


harapharap la x naik lagi seinchi kan. harap sangat :PP




:)


** malam ni hujan da reda. hope esok air surut la sked2 yeh :PP
hoho. dear banjir pleasee be nice 2 me. pleaseee :'D
next year kita maen samasama agi. tau tau!! :DD


** Doakan ^_^







P/S : esok mesti ada bantuan beras, gula dan gandum. tau sangat. heh heh :DD

Kbai. 


Lots of Love :

QYN :)


2 comments:

sabella mohamad said...

bestnya main air . siap naik pelampung lagi tu ! hehe

Qynisma said...

HAHA. besh besh :PP
bila banjir rasa macam kembali ke zaman kanak2 balik plak da. keke :P