Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Saturday, March 19, 2011

Sahabat Saya (karangan sekolah rendah :)

saya punyai sahabat baik. 
BAik ker ?! haha baek lah ! :D
 
bangun2 tidO tenOk dy.. otw g tOilet jumpa dia...
nk g dapO ? ampaian? kelas ?! aih dia lagi...
wat asgnmnt ngan dia jugak !! adOi !!! jemu arh ! harihari muka dia... haha :D

Yela , kitOram kan hOusemate merangkak classmate :D

Okeh !! 

saPe dia tuuuu ?!

hurm :-?!!

sapeeeeee yeee ?!!

haha okehlah !!!

nama dia SYAZWANA MOHAMAD :)
atau ...

haruman kasturi :D
ada gak member2 panggil wananescafe :D
ada stengah tu lak mengelarkannya syazrim..
haha jeles taO ! banyak betOi gelaran dia neiiii :DDD

erm.. persOalannya...

kenalkah anda sama ini cik syazRim?? kenal dOp??.  
haahh ape ?! xkenal ?! 
haha memang pOm dia x femes ,cBb 2 dOp kenal !!! haha jOke !!  :DD

Okeh melalut saje...

sambung alik !!

fOkus2 !!

Wana ....

:D
:D :D

:D

saya nak awak tau...

walaupun awak.....

gemok montel busuk bacin masam kentutkuat
makankambing bangunlambat tidurawal bajetsleepingbeauty
rambutkembang makankuat
gelaksekatsekat beratmelebihisaya dan sebagainya

saya tetap suka kawan ngan awak
okay
ini tipu
ampunampun 

sebenarnya
awak cantik
sebab tu saya tak suka jalan sebelah awak
nanti orang bandingkan saya macam beauty and the beast
saya beauty awak beast:)
terbalik:D

awak hotstuff ^_~


awak wangi
kadangkadang saya spray satu botol pun tak boleh kalahkan awak
jangan cakap lah kalau saya tak mandi:).
macam iklan enchanteur tu.haha

awak pandai
sampai saya rasa waktu cuti pun saya nak pergi kelas sbb nak beat awak
tapi saya tak mampu.saya masih mencuba.
awak pakai bomoh mana ek?kagum lah bakat semulajadi awak tu.cemburu.

awak rajin
malas saya nak buat kerja bila tengok awak rajin sangat
saya rasa lebih baik saya tidur
sebab nanti saya boleh suruh awak siapkan je.
kan2?
haha
dan
sebenarnya
banyakk lagi
kalau saya senaraikan nanti
kembang pulak awak
mahu harihari awak baca entri ni
senyum :)
konklusinya

saya suka kawan ngan awk :D

sangat memahami saya..
haha memahami ke? memahamilah sepOsen :D
awak cool bila saya sedang emo 
. awak faham bila saya kata saya busy.
sampai kadang-kadang saya rasa saya yang sangat kejam. 
awak sangat supportive dan selalu cuba buat saya jadi positive bila dirundum masalah. 
awak seorang yang girang dan berjaya mematikan ego saya. 
awak banyak membuka minda saya. 
awak tak sedar yang awak seorang yang positive sebenarnya. 
family awak pun dah saya anggaP macam family saya juga.hehe :D :D


saya , awak , kita telah banyak mengharungi detik gembira bersama 
dan 
mungkin juga tika saat-saat berduka.
kankan..
Dari hari saya tanya "hai nama cape, saya sakinah :D  ketika  di awal sem1  (18 tahun) sampailah sekarang (21 tahun). 

saya sayang awak :') 
sebab awak banyak mempengaruhi hidup saya.
bila saya rasa yang saya tiada kawan,
saya salah sebenarnya.
saya tahu awak sentiasa ada.

saya taknak bagitahu awak yang saya tulis tentang awak di blog ini. 

biar lah awak pandai-pandai jumpa sendiri. 
hehe xjumpa pOm tape ... nati awak segan , saya plak yg susah ..haha :D



haa ! nei dia cik wana (bju kaler bru, hehe ;)


Da macam Owg buta da.. haha :D




saAt oTw g mand i terjun ..haha masehkahkauingat ?! :D

Versi Titanic : U jUmp,, i jUmP ^_~






saya + awak = kawan campai bilabila ! taO ! ;)



dengan ini,
dengan rasa rendah diri saya ingin awak tahu awak lah sahabat terbaek yang pernah saya kenal..
yang saya suka kongsi crita :)
danJika ditakdirkan selePas graD nti kita x jumPa lagi,
  saya mahu minta maaf jika saya banyak buat awak kecil hati dan kecewa dengan mana-mana perlakuan saya yang telah mengguris perasaan. 
MAAFkan saya wana..


===>> Dedicated dis sONg KhAS uTk KAMU sahabat and juga sahabat2 YANG laen..
sesungguhan sakinah SAYANG kalian KETATketat:D

"Ukhuwah yang terbina persis sekuntum bunga
Meskipun kini kita terpisah demi kasihNya
Namun cebisan kenangan kita
Sentiasa bermain di bayangan mata
Dtik waktu yang berlalu
Menjadi memori kau dan aku

Sewaktu kita bersama
Saling setia menimba ilmu
Tanpa mengenal erti penat jemu
Ingatkah kau lagi

Kita bersama memijak onak duri
Di tanah gersang mengutip semangat suci
Kini segalanya tersurat
Dalam sanubari

Bersabarlah dengan ketentuanNya
Ada rahmat yang tersembunyi
Bertemu berpisa kerana Allah
Lumrah kehidupan insan beriman
Moga saat nan indah
Ku harap berulang lagi



3 comments:

HARUMAN KASTURI said...

amboi2.....nak kna nih..tapi....terharu giler2..la..ada entry pasal saya..hehhehee..thnkz..syg kamooo

CTCAQYNA :) said...

ambOi2 !! haha penat2 taiP entri nei, biler lak nk blanjO saya ? :DD :DD

Efi@Aizat said...

sya xda kaa haha
bagus2x moga kwn slame nya..