Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Thursday, July 28, 2011

Untitled


Haes..
Smalam last day ngan bebudak 4A..
Mengajar ntuk masa ptama jew. Lepas 2 luangkan masa sembank ngan dioram.
TiaP saat yang ada kitoram spend betui2. huish ! lepas nim ta au jumpa dioram ke ta agi -___-"



BgambO ntuk kali terakhir........



Esh ! Tak2 ! Ni bukan kali terakhir.. Kalo ada jOdoh kita jumpa agek..


Dioram memang budak2 baek! Terbaek ! 
Sayam dioram ketat2 ! :)

 Owh ye..



Video terbalek! hOho. 
Ta au apa yang kami buat.
Sila jangan gelak yeh. err :D
Tanak kcewakan dioram. sO, saya layan jew. 
Hehehe..
Dioram tiup belon.
Dalam belon 2 ada surat...

So, bila belOn2 2 btemu dgn jarum. 
bOom!! !@#$%^&*
Kua warkah berlagu pilu ! Ouch ! ThanX :((


Terimakasih gak cbb jadek murid ustazah yg paling baek ;)

I♥U   tOo:(

Sayang kalian jugak :(

Saya pom... :(
huhu :(

Urmm...!!




Ni dari mimi.
Dalamnya ada chocolate. Thanx mimi :(




Hazrina ngan hajar yang paling lama nangis. Sampaikan saya ta tau nak pujuk dyoram camana -__-"
Huhu saya ta mara pom kat hazrina. Saya sayang hazrina.
Pestime tenok muka hazrina masa mula2 masuk mengajar aritu trus ilang nebes. btui ta tipu.. Jodo saya mengajar dioram sampai takat nim jew. Nak wat camana kan. Stiap ssuatu da ditentukan Allah. Naseb da ajar pasal qadar & qadar kat dioram. bOlei selitkan skali.
ntuk mereka yg nangis 2 saya bg no fon.
"kalau rindu, ada masalah call ustazah tau.."
ta smpai 5min smp umah da dpt msj dr dioram. haes copet plak.
huhu -_-"




Owh. Ini dari ain. 1 plastik rambutan dy bagi kat saya .hehe
Thanx ain. Tp ain buat muka ngan ustazah smlam. Macam merajuk. Ta au nape. Sdew kut tenok ain mcm 2 hari terakhir saya -__-"




"Ustazah jgn lah benti. ajar la kitoram lagi"
Huhu "Ta boley, ustazah smpai harini jew. Nti ustzah asyikin nak ajar sape lak". 
"kalO macam 2 ustazah ganti cegu math klas ktoram. Cegu math dalam pantang ckunk. please!"

Haess..
MaAf semua!
Bukan saya tanak ajar koram.
Nak sangat. Ni pom berat ati nk tinggalkan koram.
Tp, 2 la...ta boley.. huhu~





Last but nOt least 
Video panas dari dioram..
Thanx tau !
Koram btui2 bwat saya tharu  :(






&
Skang saya da mula dibuai rindu..
-__-"




 Saya ta mintak balasan pom dari dioram.
Cukuplah dioram belajar rajin2, jadik budak baik, bjaya dalam idup 2 da ckup buat saya tersenyum. Bangga ada murid macam dioram :))
&
Puas hati dapat cium sowang2 anak murd pompuan saya :D




P/S : Hidup tak selalunya indah, tapi yang indah itu PASTI hidup dalam kenangan. Saya takan lupakan anak murid saya. sorang2 tersemat dikalbu! Aisssy ! :D



3 comments:

athiqi ariff said...

cikgu qyn suka main bola...ari2 dia main bola...bye2 cikgu qyn...c u soon

Qynisma said...

Grrr!!! tiqi suka main masak2. hari2 tiqi maen masak2 :D

Cik Purple Pinkypuff said...

teringat masa cp ngajar dulu..:( sedeynya.. rindu kat bdk2 nakal kat skola..:'(