Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Wednesday, January 23, 2013

1st Giveaway From Mailey Jayley

Assalamualaikum. Hai. Selamatmalam adek2 kakak2 abg2 pakcikmakcik2.. xtdo ag? heheew. mrapu saja :PP
okei2 :P Memandangkan malam ni free & internet agak laju, so, qyn rasa nak join giveaway from Mailey kut. Giveaway ni d tagged oleh sedari Cik FD. Boleh klik SINI ntuk singgah ke blog cik FD. :D

So, macam biasa, klik banner ntuk join :D




Dan. memandangkan hadiah2 dari Giveaway ni Gempax dan ada lagi penambahan hadiah. So, qyn dengan ikhlas hati Tagkan GA ni kat :


Giveaway ni akan tamat pada 30 jan 2013. So, korang, join tau jangan tak join ;D

Sekian :)


6 comments:

sabella mohamad said...

temaseh ye tag bella . btw , all the best ! ^^

Qyn Isma said...

samasama kasih :)

Mohd Fauzrin said...

thanks fo da tag..
done :)
http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

Mohd Fauzrin said...

thanks fo da tag..
done :)
http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

Mohd Fauzrin said...

tq for da tag..
i join... Gud luck..
http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

Tengku Iji said...

Tahniah menang GA Mailey Jayley :D