Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Thursday, January 10, 2013

2013. dan cuti semester. Hew hew :DD



Assalamualaikum semua :)

Alhamdulillah. Da masuk tahun 2013 da kita ye.. Kiranya ini entry ptama qyn ntuk tahun ni. so, qyn rasa maseh x terlewat agi kan kalau qyn nak ucapan SELAMAT TAHUN BARU 2013. Kankan. Hehe hepy newyear kawankawang,sahabat handai, para bloggers yg dikasihi n etc :DD. Semoga tahun baru ni memberi seribu satu makna & keberkatan dalam diri kita semua. amin. :)

mm.  Memandang kan tahun 2012 da berlalu, kita tutup buku lama, bukak buku baru. And. kalau bcakap pasal azam. Qyn tanak buat azam banyak2, nak simple2 sudah~ :P 
 azam qyn tahun ni just nak jadek n buat yg terbaek jew dari tahun lepas. In sha allah. Doakan ye :)

8 feb . kemarin la kan. Alhamdulillah. Tepat jam 11Am kmarin Qyn da abes final exam :D
Suka. Suka sangat. Ta terluah. Lepas jew habes exam rasa macam ringgan sangat. Rasa macam nak terbang jew. Nak menari pusing2. Ahhhhhhhh~ Happy :DD

Dan. Skarang qyn da ada kat rumah. Dcc mak dcc ayah. Abang(s) kakak(s) n anak2 sdara yg lucu, comei :D mereka terapi buat qyn. Sbb bila ngan mereka qyn rasa tenang sangat.  rasa mcm hilang semua masalah. Terima kasih ya allah kurniakan mereka buat Qyn :’)

sebulan qyn cuti semester. Hehew. Baru masuk ari kedua cuti da dapat tawaran jadeK cegu ganti kat sekolah kawan kakak n abang ipar qyn. Qyn cakap la qyn cuti sbln jew. Ksian lak kan nak cari peganti laen nanti bila qyn da kena masuk kuliah balik. tapi Guru besar kat situ plak kata tape. Asalkan qyn stuju jew tade hal la :P. Haha. Masa 2  qyn  da excited gilak da.. Yela rindu. Da ketagih dah nak ajar budak2 macam kat sekolah Tokdeh duludulu.. tapikan. Pk punya pk punya pk...… qyn rasa qyn tolak kut tawaran tuuu…
sebab…
qyn rasa cuti semester kali ni biarlah qyn habeskan betul2 masa qyn ngan mak, ayah n family yg laen. Da lama qyn x luangkan betul2 masa qyn ngan dioram. Kalu blh qyn xnak sia siakan masa ni, dan lagi satu sebab qyn tolak is qyn xnak susahkan kakak qyn. Yela nanti dy gak berambik n hantar qyn. Kesian lak kat kakak kan. Sbab area sekolah kat situ qyn xreti a nak naek2 teksi bagai. Hee` malas pun ada. keke :D

dan lagii.. kali ni. Qyn nak betulbetul belajar masak. Hee~ in sha allah. Qyn boleh qyn boleh. Hmmm.. esok nak masak apew yaw. Haha bajet :PP

Nway, Buat awak awak, kawankawan qyn dan bloggers  yang amik degree.. selamat bcuti yeah! Njoykan diri sepuasnya sebelum betemu kembali dengan sem baru.hew hew :P
Njoy2 jugak tapii.. isi masa cuti kita dengan bendabenda yang bfaedah je tau~ ! Ikhlaskan niat d hati walau d mana kita berada. Moga d rahmati & selamat bcuti :')




Assalamualaikum.

QYN.

2 comments:

sabella mohamad said...

kiranya kita sesama tengah bercuti la kak kan ? hihi . bella da jd lepasan spm skrg ne ;D

Qynisma said...

owh. tgh tgu keputusan exam yeh. hehe slamat bcuti adek manis :))