Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Sunday, January 13, 2013

Segmen : Aku Nak Blogwalking n Follow Blog Korang !

Assalamualaikum :)

Semalam Princess Eyla pelawa qyn join segmen dy. Segmen yang menarik, buat qyn tertarik. hehe so, qyn join :) Korang yang nak join, klik banner yeh, macam biasa ;)



Done?

Kbai :)


15 comments:

Fatin karmila said...

thanks sebab join segmen ni..

Nur Zahirah said...

asalammualaikum dtg sini dari segmen yang sama n dh polllow dah.pollow me back :) http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Si Kembang Cina said...

dari segmen yang sama :) dah follow awak :)

http://mynameisnazira.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Nur Zahirah said...

dtg dri segmen yang sama

Qynisma said...

thanks semua :DD
done folo u back :)

Cik Aishah said...

done follow & blogwalking sini...:D

Qynisma said...

thanks dear @Cik Aishah :D

Izzah Norlizah said...

bw&follow sini,,,

dr segmen yg sma,,,Jom bw & follow blog sy plak^__~

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Qynisma said...

thnks folo me :D okep. i will :)

SooYamada said...

done follow dari segmen yg sama ^^

http://akusootus.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Qynisma said...

thanks :)

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

fara tyqa said...

dr segmen yg same .
singgah sini .
dh follow blog ni lame dh . =)

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

reerynn said...

datang jalan2 sini..;http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Eima Sabran said...

hye! bw here..kindly follow me back and like my page too! tq.. :)

http://akeimahoney.blogspot.com/

http://www.facebook.com/pages/Akeima-Beautyshoppe/407850379307747