Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Thursday, January 10, 2013

Segmen : Saya Blogger Dari Negeri .....

Assalamualaikum.

Ehem ehem. Jom Join lagi segmen. Segmen ni menarik, buat qyn tertarik, so qyn join :)

Klik Banner d bawah ntuk menjoinkan diri :D



KELANTAN. yeah! ^_^





Tempat menarik kat negeri qyn ye?
Em EM em.


kalau ptama kali datang kelantan, korang wajib singgah kat Pasar Siti Khadijah.
Haha. Mesti rambang mata punyalah :P

Bagi yang steres meres 2 blh mencari ketenangan kat pantai2 at kelantan.


kalau rasa nak mandi. blh p pasir puteh 




Haha. 
Da penat jalanjalan, nak solat,  blhle singgah kat MASJID BEIJING kat RANTAU PANJANG :)


cantek kan? :P
Qyn tinggal kat Rantau Panjang la. HAHA
kalau datang blh helo helo kat qyn yeh. nanti qyn bawak jalan2 shoPpim at situ. hew hew :DD


Okei. da penat jalan jalan.
Nak menjamu selera la plak yeh..

Kat kelantan koram blh cuba try.....



Nasi Kerabu


Blh cuba BUDU. beshhh!!! :DD


EtOk :PP


Kuih Muih :P


KetuPet SutUm.

dan sebagainya..

HAHA

Menarik kan. So , datangla ke KELANTAN :))


14 comments:

~didiey~ said...

suka budu!!!!!!!! :D

Qynisma said...

kan? beshhh sangat2 :PPPP
xda budu x slera nk make :DD

leya said...

salam kenal..terbang dari kedah.. dtg dari segmen yg sma.. jom lepak sini..
http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Qynisma said...

thanks singgah ore kedah. hehe nanti cek p pat ang plok ea :D

Seneorita Baharin said...

Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear...sedapnya mknn kt kelate neh..hee

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Qynisma said...

hehehe. thanks dear :D

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

deno said...

dari terengganu ke kelantan... dekat je.. 2 jam dah sampai! hehe... deno foloW sini dah... jom ke trg! :)

www.dayangdeno.blogspot.com

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

salam kenal dari ciksu:D
singgah dari segmen yang sama..
dari kedah

i follower ke 424 :D

Qynisma said...

tq dua dua :P

yeen miscelivious said...

hai.. dtg dari segmen yang sama
yeen suke bumi kelantan ^^
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam dari orang sekampung.... :)

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html