Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Wednesday, January 23, 2013

Follower ke Limaratush. :"D

Assalamualaikum.
Hai :D
Salam hari rabu semua :')

Hm.. masuk ni da masuk minggu ketiga agaknya qyn bcuti. muehehe :D borim gak au spOsen. Tp xpela~ xrugi pun kan luangkan masa kita bsama family. ;D

Erk.
Actualy entry ni khas uat InciP follower qyn yang ke limaratus. hew hew :DD baRu lima ratus da heboh ang.. esh eshh. wat malu kokram jas.HAHAu :PP
em :DD
Kali ni Follower btuah qyn is Lelaki :')
 Ouch Big Thanks to you guy,




 sebab sudi jadik follower belog qyn yg serba kekurangan hini. huhu :DD

Btw, jom kite bekenalan dengan beliau. hee~ 
Nama beliau d alam blogger is  Mat Sahaje. hua Cantek nama bro! HAHA :D
well~
Belog beliau d beri nama : Sukahatidownload :D
huhu :D 
Kat belog beliau hini ada pelbagai software aPplications. So, kalau korang nak boleh leeee download itu dan ini :D

 Macam2 ada kat belog beliau ye. Such as :

Android Applications, Android Games, Android Themes, Android Widgets, Churp Churp, Emulator, English Movie, English Music, Full Album, HD, Malay Movie, Malay Music, Mediafire, Mp3 English, Mp3 Malay, Music Video English, Music Video Malay, Music Video Other, Nokia Symbian Games, Nokia Symbian Software, Nokia Symbian Themes, Other, Paid Version, PC Software, PSP Games, SAYS, Thai Movie, Trick, TusFiles, Tutorial, TV, Wallpapers, Windows Mobile 6 Applications and etc :)


Korang singgah la kalau nak hape hape, incip MAt bagi download free2 jew. muehehe :D

Jom tekan SINI untuk ziarah kebelog beliau, dan ringgan2kanla follow si dia ye.hehe~ :D


Sekian. Kbai :)



9 comments:

ros_reeza said...

tahniah, dah bertambah follower :)

Qynisma said...

hee~ alhamdulillah :D thnks singgah :)

Farah Waheda Wahid said...

congrats qyn... ^_^

Qynisma said...

thnks sis :) hee~ malu :"D

Aimi Wardina ♥ said...

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Join jom! Mesti awak dapat hadiah sebab ada banyak hadiah! Mungkin boleh dapat lebih daripada 1 hadiah!

Lissa LaLissa said...

tahniaahh., bestnyaa ramai follower., hehe

Qynisma said...

@aimi : insha allah :DD

@lissa : besh la jgk 10sen. hehe thnks :))

Mohd Fauzrin said...

amboi.. susah betul nak click post title... lari2 lak .. lol ...
anyway..congrate.. :)

Qynisma said...

@mohd fauzrin : amboiiiiii!!!! HAHA thnks singgah :)