Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Tuesday, January 15, 2013

Follower ke-empatratus :) Big thanks to her :DD

Assalamualaikum.
Hai hai hai :DD
Koram da bfez ke niii??
Ke ta bangun agi... xbaheb tahu tdo pagipagi.. 
mak qyn kata x masuk rezeki, ayah qyn kata susah dapat jodoh. qyn plak kata x cool a bangun lewat... HAHAHA bajet je kan :P macam la qyn ni x penah bangun lewat :PPP

Okei Okei :D

Qyn punya follower dah mencecah empatratus. baru masuk 400 da kecoh kan. ape la qyn ni. HAHAHA :DD
tapi.
ap ap pun.
alhamdulillah lah. hehe  
Big thanks pada yang sudi follow belog qyn, belog yang x seberapa ni.
Belog yg banyak kekurangan ni :'')
 Thanks :'))
Nway,
Jom. kita bTaaruF dengan Follower bertuah belog qyn. Follower ke 400 :PP
okei.

Scroll bawah :PP
.
.
.
.
.
.

Sentiasa Love~
Klik header ntuk ke belog beliau


Header beliau :D
 SIMPLE. tapi UNIK. Qyn suka :D
Sentiasa love, mesti penuh dengan kasih sayang ni cik adik ni. kankan.HAHAHA 
okei okei.
Da bekenalan dengan belog dy kan...
So, kita bkenalan plak dengan tuan punya belog.
Nama beliau Niena :)
Comei kan nama. secomel tuannya :DD
Cantek, manis btudung. Sejuk jew qyn tengok.hehe :D




Ni lee ghupeee adik niena :)
Betui kan qyn kata. COmei :D



Adik comei ni brasal dari kedah :')
Masih belajar. kat SMK Kulim. :D
Kalau x silap adik ni berumur 14 tahun. HAHA 
betui ke dik? :D


Beliau ni.. Hate DuckFace. ohOho :PP
akak pun x suka duckface dikkkk. macam ape ntah. kankan :DD

&

she loves suwet smile :')
awlolo :P 
So, sape sape yg nak rapat ngan adik nina ni kena sentiasa senyum lah ye, jgn masam2, x helok ntuk kesihatan.. HAr har :DD



Buat adik nina yg comei loting ni :

Belajar rajenrajen tau :')
Jadik anak dan muslimah yg solehah :)
Jaga diri, jaga maruah jaga tingkahlaku :D
Akak doakan yg terbaek ntuk adik.
Again thanks sudi jadik follower akak :)


Dan..
Pada mereka yang singgah baca entry qyn, qyn nak ajak korang ramai2 kita tawaf + follow belog adik manis ni. Klik SINI ntuk terbang ke sana.

Sekian.

Qyn :)



6 comments:

cweet pinky said...

hahaha , kebetulan CP bertawaf dari blog sharing is caring , alih2 masuk sini pown ade review jugak :D

hehehe , jom singgah blog CP tgk entry nih ,

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/setia-hujung-nyawa-2-coming-soon.html

CP follow sini #404 , tak sempat nak jadik 400 , sikit je lagik :P

Qynisma said...

HAHAHAHHA. thanks CP singgah. wah! rajen tawaf pagi2 yeh :DDD

Lissa LaLissa said...

waaa.. tahniahhh~ ^^ mesti best dapat bnyak follower. hehe

Qynisma said...

HAHAHAH. besh la 10sen. alah bru 400. org laen lagek byk kut :PPP

Niena Reen said...

wah besor nye gambau kat sini! malu2. btw, thanks dan sama2 utk jadi follower akak yang ke 400. :*

Qynisma said...

HAHAHA.. mtk sory sbb curi pic tempek kat blog ni.hehe