Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Saturday, January 12, 2013

Aku, dia, dan mereka :)

Assalamualaikum. Hai :D
Selamat petang semua :)
Haes, petang2 cenggini, angin sepoi2 bahasa, rasa macam duk kat tepian pantai lak.
 ahhhh :DDDDD 
NYAMAN :)), 
rasa lenguh seluruh badan, sakit leher sebab semalam semua hilang, besh kan duk kat kampung. tenang jewP :DD
Dan.
Kadang2 bila da lenguh badan rasa semacam nk kua joging lak. keke tapikan. alah kat kg ni rasa macam sesesesesegan laaa plakkkk. hew hew :DDDD

Teringat masa Jogging nga geng umah sewa dulu. Besh. Owh. pasai rumah sewa ye, dulu b4 dapat hostel qyn duk umah sewa skejap. Dalam sebulan cengitu. BESHH. Dak Usul bganding ngan dak akaun. HAHA yg xleh blahnya, dak akaun lagi warak dari dak usul. hehew malu jugak le sposen, sebab qyn tadela warak sangat :')) biasabiasa jew :DD. 
Apa apa pun Beshla duk umah sewa. Rasa macam satu keluarga, bkongsi itu dan ini :DD tengok tv sama2 , makan samasama. bsembang petang, ouch! da la myewa at tepi pantai , qyn lupa ar pantai area umah sewa 2 pantai ape, tapi yang penting ianya dekat airport Kuala Terengganu, dekat2 gak a ngan pantai Tok Jembal jua pantai Mengabang Telipot. HAHA :D beshkan kat terengganu pantai dy bsambung2, seronok :DD

Dan bila petang, hujung minggu jew kitoram satu family umah sewa 2 kua a hirup udara segar at pantai. cuci2 mata :PPP

Ada a jugak kenangan kat pantai area umah sewa at Taman Murni Permai :))

Sebenarnya Kalu jalan kaki pantai dy jauh la jugak. penat jugak la :PP tapi skali Skala besh jugakkk ::PPPP

Nak imbas kembali memori haritu. Masih segar sesegar embun pagi. ecew :P


Hm. Kenalkan, yg sebelah kanan tuuuuu rumet qyn :D
comei kan. kankankan :DD Qyn start kenal dy masa qyn sem 1 dip ag, start rapat ngan dy masa sem 2 dip  sampaila sekarang. alhamdulillah. harapnya kekal la sampai ke bila2. Insya allah :))


Ouch! ni la pantai nyeee :PP banyak batu besow2 kn. hew hew :PP
kat sini xleh mandi tau! Biasanya orang yg dtg kat sini, memancing, snap pic, dan mncari ketengan jew. :))
Major pantai area Kuala Terengganu memang xleh mandi. BAHAYA. sebab semuanya dalam2 dan. aper orang tganu cakap, pasirnya jegerluh. kalau kita pijak pasir dy macam ada orang tarik jew. macam 2 la. takut kan.  :PP


Tadaaa~ :P
Ni la geng umah sewa qyn :)
Dari kiri : Noni, Wana, Eila, Wani, Qyn, dan camerawomen yg cumei Aini. heheh :DD

Kat umah kami, Noni n Wani la budak akaun :)
Diorang jenis yang peramah, so, senang la kitoram rapat :DD

owh. qyn lupa. ada lagi sorang housemate qyn. Sarah :)
dy jarang klua. hehe so, pic dy qyn xda :DD




Kiri dari bawah 2 la cik Aini. comei kan kan :D
dy kelakar orangnyeb. Selalu buat kitoram gelak. like HAHAHA :DDD 
kalau dy xda. mst sunyi semacam jew umah sewa kitoram :DD


Klik pada pic ntuk tumbesaran yg sehat ;)

hehehe 

bila tekenang masa kat umah sewa. tersenyum2 seseorang :D
seronok :D
Rindu :'D
rasa macam nak g pantai lagi makan sutum celuk tepung, abc, dan bla bla bla :DD

Haa... bila malam datang, rasa malas nak masak, kitoram akan kua lagik.hehe, macam biasa jalan kaki. g kat NR.x jauh, dekat jew ;) NR ni restoran kira famous gak a. dan makananya murah , bpatutan la ntuk student cam kitoram. dala sedap. restoran dy lak ala ala taman. fuhhhh!!! romantik gilak a :PP
rasa nak bawak suami jew datang makan bdua. hehe tapi. alah, tada suami agik. eshh :DD

huhu :D
dan.


nila, makan malam terakhir kami sebelum saya, wana, ila, aini, dan sarah pindah. sebab kitoram dapat hostel kan. :P



Gurlfren. kih kih :')


Eila dan Aini.
Dua dua cantek.
Dua dua single. hehe sape bkenan cakap kat qyn, blh qyn ehem2 kan . hehe :DD
dioram pun geng qyn dari zaman Diploma agik sampaila skrang :)





Dioram kenangan manis qyn dan pastinya qyn x kan lupa. sampai bila bila. Terima kasih awak awak dan awak kerna hadir menyerikan lagi hidup qyn. i luv u all gurls <3


Sekian.

Kbai :)




2 comments:

SyazwanaMohamad said...

hehee..nice entry....rajin la awak..hapdate la lagi..sy singgah plk nnti tuk baca entry baru yerr ^^

Qynisma said...

HAHA koya la awok...