Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Friday, January 25, 2013

Header kenang kenangan dari cik SD ;)


Assalamualaikum. Hae....!! selamat pagi semua ;D

Okai.. straight pada tajuk la yee, qyn dapat Header dari cik SD yang yang baheb hatii.. Baekk sangattt!! ;DD hee~ actualy qyn da plan slow2 da nak tukar header sblum2 ni. Tapi dsbbkan ad kkangan2 sked dan ad sked sft suka nangguhkan koje. So, tbengkalai le plan qyn hituuu.. huu~ & kbetulan laa plaP tjumpa post cik SD. hee~ rezeki qyn la tuuu. kankan ;) Alhamdulillah :))

Nak tengok header baru qyn? hee hee~ :DD

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaa~ 




OuCh!! ada gambar. heee~ :DDD
 cOlourfull~ weee :PP
Simple :P but. nice :')
Qyn suka sangatsangat....!!! Thanks cik SD. Thanks... !!
 i luv u lahs.! muehehehe ;DD

Owh.. sebelum tlupa. qyn pom ada kenang kenangan buat cik SD.
Scroll bawah..
.
.
.
.
.
.

Scroll lagikk.
.
.
.
.
.
.
.

Cakkk!!
.
.
.
.
.
.



Hee~ dOodle pink cenderajiwa dari qyn.
qyn x tahu nak bagi apa as balasan..
Harap cik SD terima apa adanya ea :')

hee~ :P
segan la ;DD
qyn baru belajar buat doodle. kalO x cun, co co cowiiee yeahh! har har :DDD


P/S: pada sape yang nak kenal cik SD ngan lebih2 dekat, buleh singgah Super Dreaming, mana tahu kut2 leh dapat header pwee lagik. hik hik ;')
  & alang2 tuuu like le page beliau kat SDblogpage. :DD

Sekian.

Assalamualaikum..







9 comments:

Saya Disini said...

:)

SD said...

Time kasih.. Hehehe..
Keep it up with ur doodles. Nnti SD nak amik la. Nak wat header. Hehehe.

Athirah Farah said...

hye qyn.! singgah sini + nak komen ni.. hee =)

doodle uh ohsem sgt.. cute taw.. pkai baju kebaye.. hee =)

free tak.?? jom join satu segmen..

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

if tanak join takpe.. tapi drop komen la kt situ ya.! =) boleh kan.??

thx.! =))

Mas said...

jelesnyewww...hihihihih

Qyn Isma said...

heh heh ;D
thnks semua ;D

Alif Ismail said...

salam balas kunjungan... ^_^

Qyn Isma said...

@sd : amikla. mmg ntuk awk pun :DD
insha allah :)) tq :D

Qyn Isma said...

hee~ thnks alif :))

Maria Menado~ said...

comel. header buat sendiri ea... menarik. =)