Awak follow kita , kita follow awak balik ! hehe ^_~

Sunday, January 20, 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalamualaikum.
Hai selamat papapagiiii semua. he he :D
Qyn nak join segmen ni. huhu sape yang x join ag jom join sama :D
Klik banner ntuk join. erk :PP


End  15 februari 2013 :D

Kbai


34 comments:

nadia farhana said...

thanks join :) yaya follow sini

Qynisma said...

thnks yaya :D

umi alya said...

Balas kunjungan

http://mimialya1.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Qynisma said...

thnks :)

Pn. Sheila said...

balas singgah... :) terima ksh sudi 4lo akak...

wanaridzz said...

hi,follow sini...follow balik
http://wana-ridzz.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Gadis Desa said...

balas knungan dari segmen yg sama n follow sni kmbali:):) (ayusham http://eiqaleysha.blogspot.com)

MaMa Rey said...

selamat bersegman dik..
rajin betul Qynisma bersegmen..:)

sha_kira said...

done follow u..follow me back,tq :-)

http://kkshakira.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-followers-sebanyak-yang.html

Yan Ty said...

HI , Salam perkenalan.

Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

Ieka XieaRf said...

done follow back. thanks XD

http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

QasehnyaRania said...

morning selamat bersegmen dik :D


jom like page fb ciksu, boleh?

http://www.facebook.com/pages/Qasehnya-Rania/202226283197791

cweet pinky said...

gud luck yer , CP pown baru je join segmen :D

Gombug said...

Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

najla mohayidin said...

hai. dari segmen yg sama. follow sini ye. kalau sudi follow back k! *-*

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Athirah Farah said...

hai..singgah cni dari segmen yang same..sambil follow + BW + komen sini ;) keep in touch ye.. if sudi jom la follow saya balik

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eedi Aziz said...

terjahhhhhhhhhh!!!

ros_reeza said...

Salam perkenalan :)
Kak Ros singgah sini dan follow dari segmen yg sama :)

JOm singgah blog Kak Ros pula :)

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

NurulMirotic[NSHS] said...

Salam singgah dari segmen yang sama :) Done follow you . Follow me back yaa :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak-yg.html

Minta jasa baik untuk like my page :)

www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

Jasa dikenang TQ :)

kekapas berceloteh said...

done follow #

datang dari segmen y sama :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

Ayu Lah said...

done follow.. dari segmen yang sama..
singgah2 la yer..

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Puteri Mama said...

salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Cyunk Eka said...

Done Follow You dear , dari segmen yank sama :)

http://welcomecyunkeka.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Cyunk Eka said...

Done Follow You dear , dari segmen yank sama :)

http://welcomecyunkeka.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

PILOT LOVER said...

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Rahmad said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu
Jom Join Segmen Blogger i2 Sahabatku

bahasa muara said...

dari segmen sama

http://bahasamuara.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Che Siti Maryam said...

salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

nur hatta said...

a'kum...datang dari segmen yang sama...done follow u...nnt follow me back ye...tengs...;)

http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-kenalan-follower.html

Sada Suardi said...

I follow

http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eraz Fadli said...

E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html